Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

zondag 17-04-2022

Aanvang

14:30 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Jeugd, Muziektheater

Kaarten

Regulier: € 13,00
t/m 12 jaar: € 13,00
Vriend: € 12,00
Vriend t/m 12 jaar: € 12,00
RIV the Kid-korting: 10%
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.De Toren van Geluid Superjuffie (5+)

De Toren van Geluid

Superjuffie (5+)

Superjuffie komt speciaal voor jullie naar de Agnietenhof gevlogen 
Juf Josje verandert in Superjuffie als er een dier in gevaar is. Ze neemt een hap van haar krijtje, krijgt superkrachten en schiet als een tornado door de lucht. Al snel ontdekken de leerlingen en conciërge Hakim haar bijzondere gave. Gelukkig beloven ze om niets tegen de strenge directeur te zeggen. Ondertussen gebeuren er vreemde dingen in de stadsdierentuin… Komt Superjuffie op tijd?     
De veelbekroonde Superjuffie-boeken zijn al lange tijd een groot succes en De Toren van Geluid maakt er nu een interactieve muziektheatervoorstelling van. 

Juf Josje en haar vrienden zijn heel benieuwd wat jullie van het avontuur vonden. En misschien wil je wel met Superjuffie op de foto? Hopelijk vliegt ze niet weg om een dier te redden!

regie: Mark Haayema ∙ spel: Laura Burgmans, Norman van Huut e.a. ∙ muziek: Mariska Simon en Bart van Osch ∙ gebaseerd op de boeken van Janneke Schotveld en illustrator Annet SchaapAdvertenties