Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
De Nacht van Jazzy Tiel in de Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zaterdag 02-11-2019

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof

Genre

Muziek, Festival

Kaarten

Vriend: € 30,50
Regulier: € 32,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • De Nacht van Jazzy Tiel

De Nacht van Jazzy Tiel

 • Kraak & Smaak Live, Raad van Toezicht, Spark & meer

  Het is tijd voor alweer de vierde Nacht van Jazzy Tiel met diverse optredens in de foyers en zalen, lekkere hapjes en drankjes.

  Kraak & Smaak Live
  Op deze vierde Nacht van Jazzy Tiel komt het producerstrio Kraak & Smaak Live naar Tiel met een complete liveband die je wegblaast met de eclectische mix van elektronica, funk, soul, jazz en downbeat waar ze zo om bekend staan. Deze veerkrachtige, dikke mix van Kraak & Smaak Live is over de hele wereld een bekend fenomeen. Vorig jaar tourden ze door de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Europa, speelden ze op diverse festivals, waaronder een live optreden op Glastonbury festival. Kraak & Smaak Live pakt zoals bekend groots uit op het podium, dus verzekerd van een feestje!
  bezetting: Berenice van Leer (zang), Ivar Vermeulen (zang), Oscar de Jong (keys), Wim Plug (beats/fx), Joris Feiertag (drums), Alex Oele (bas)

  Raad van Toezicht
  De Raad van Toezicht is een 12-koppige band uit Arnhem. In 2016 braken ze door en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken op de grote jazzfestivals in Nederland, zoals North Sea Jazz. De energie van de Raad van Toezicht is aanstekelijk: elk optreden mondt steevast uit in een feestje. Jazz en funk zijn de basisingrediënten, maar met 12 bandleden is het moeilijk om het bij één genre te houden. En daarom hoor je verschillende invloeden terug in hun muziek. Van knallende rock tot Afrikaanse-, latin- en westernmuziek. De band gaf een overdonderende performance bij De Wereld Draait Door en is er inmiddels een graag geziene gast als huisband tijdens jazz-items.

  SPARK
  In de ‘kelder’ een lekker vet underground concert van het collectief SPARK (opgericht door Frank Montis). Ken je dat gevoel dat alles klopt? Het gevoel van extase dat je ervaart wanneer je getuige bent van iets eerlijks, iets moois, iets geweldigs, iets… dat recht uit het hart lijkt te komen? Combineer dat gevoel met een mespuntje ranzigheid en een toefje funk, en de muzikale mix die SPARK voor ogen heeft ontstaat. Knallend en gewapend met rauwe Hammond en gitaar en voortgestuwd door smeuïge percussie en bonkende drums. Diepgeworteld in de traditie van legendes als The Meters, Jimmy McGriff en Booker T, brengt dit nieuwe toffe collectief zelfgeschreven songs met slecht 1 doel: je de hele nacht te laten dansen met een funky grijns op het gezicht. Dus reken op niks minder. Als deze vier toegewijde muzikanten samenspelen, spatten de vonken ervan af!

  Houd www.jazzytiel.nl in de gaten voor het complete programma.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties