Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 21-12-2019

Aanvang

19:30 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Musical, Jeugd

Kaarten

Speciaal tarief: € 19,00
Speciaal tarief Kind: € 14,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • De Nacht van Flipje (7-99 jr)

De Nacht van Flipje (7-99 jr)

 • SPEKTAKEL VOL AANSTEKELIJKE LIEDJES, EEN GROOT ENSEMBLE EN EEN HILARISCH EN ONTROEREND VERHAAL

  Meer dan honderd jaar geleden heeft een uitvinder – Alexander Heldring – vreemdsoortige experimenten uitgehaald met bessensap. Hij was ervan overtuigd dat hij de werking van dat uiterst gezonde goedje ernstig kon versterken als hij de vloeistof zou kruisen met elektriciteit. Helaas voor hem en zijn goedmoedige assistent Ottho van Tiel leverde dat alleen maar een enorme explosie op... voor Alexander is er een standbeeld neergezet en van Ottho is nooit meer wat vernomen.

  Nu: de vader van Flip heeft het moeilijk. Zijn kleine fabriekje in bessensap staat op omvallen. En dat zou goed nieuws zijn voor de aanstormende politica Erica Grommer die van plan is om korte metten te maken met natuur en klimaat. Al dat rood, en al dat groen is haar een doorn in het oog.

  Geven vader Anton en zoon Flip het op? Of gaan ze de strijd aan? En weten ze de ogen van de omgeving te openen... je hoeft niet altijd alles maar te pikken, je bent niet bij voorbaat al de verliezende partij.

  Dan duiken Ottho en Alexander op... Blijkbaar heeft hun experiment toch wel iets opgeleverd. Met dat geëlektrocuteerde bessensap van Vader Anton roep je bijzondere krachten in jezelf op.

  Maar misschien ís Flip van zichzelf al een superheld? En ben jij ook een held?

  Het 50-jarig jubileum van de Agnietenhof in theaterseizoen 2019/2020 is de aanleiding voor deze productie, die gemaakt wordt in samenwerking met Homemade Productions. De Nacht van Flipje wordt gedragen door professionele acteurs én amateuracteurs uit de regio. De musical is geschreven door Dick van den Heuvel (winnaar Musical Award 2018 voor Was getekend, Annie M.G. Schmidt) met muziek van Jeroen Sleyfer (o.a. muzikaal leider The Addams Family).

  Houd de voorstellingspagina en denachtvanflipje.nl in de gaten voor updates, meer informatie over de voorstelling, de cast en audities volgt spoedig!


  Acteurs gezocht! Meld je nu aan voor de audities

  Bij een musical als deze hoort natuurlijk een spetterende cast, bestaande uit zowel professionals als amateurs. Niet alleen kinderen (vanaf 12 jaar), maar ook volwassenen (tot 99 jaar) kunnen meedoen aan de voorstelling. Tenminste, als je in de buurt van de Betuwe woont. We zoeken nog een aantal hoofdrollen en er is plaats voor figuranten en zangers/zangeressen die mee willen zingen in een koor. Voor talent uit de regio een unieke kans om in een professionele voorstelling te spelen!

  Aanmelden kan tot zondag 21 april via www.denachtvanflipje.nl. Na aanmelding wordt er een selectie gemaakt. De auditanten worden op zaterdag 11 en zondag 12 mei verwacht in Schouwburg Agnietenhof in Tiel en krijgen de kans om zich te presenteren op gebied van acteren en zang. Ter voorbereiding ontvangen zij een lied om in te studeren.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties