Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

zaterdag 23-04-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cultuur uit de regio, Musical

Kaarten

Regulier: € 22,50
Vriend: € 22,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.De Kleine Komedie Rivierenland De Jantjes komen eraan!

De Kleine Komedie Rivierenland

 • De Jantjes komen eraan!

  Legendarische musicalklassieker met tienkoppig orkest

  Dit seizoen speelt het amateurgezelschap De Kleine Komedie de spetterende voorstelling De Jantjes. Een legendarische musical met muziek als ‘Word nooit verliefd’, ‘Dat zijn onze Jantjes’ en ‘In de Jordaan’, gespeeld door een tienkoppig orkest. 
  De drie vrienden Dolle Dries, Blauwe Toon en de schele Manus laten hun oude leven vol problemen achter zich en sluiten zich aan bij de marine. Na zes jaar keren de drie heren terug naar hun geliefde Amsterdam, maar er is nogal wat veranderd…

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties