Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
De Kleine Komedie | Anatevak | 21.05.2021 | Tiel - Agnietenhof


Datum

vrijdag 21-05-2021

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cultuur uit de regio, Musical

Kaarten

Vriend: € 21,00
Regulier: € 21,00

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

U kunt zich inschrijven op de wachtlijst.

Wachtlijst
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • De Kleine Komedie Anatevka

De Kleine Komedie

 • Anatevka

  Actuele thema's in een beroemd, oud verhaal

  Anatevka ofwel Fiddler on the Roof is een musical met een lach en een traan, met onder andere de klassieker ‘Als ik toch eens rijk was’. Tevye, een Joodse melkboer uit Anatevka, staat aan het hoofd van zijn gezin. Samen met zijn vrouw Golde en vijf dochters probeert hij, ondanks de armoede, volgens traditie te leven: vader maakt de beslissingen en de rest weet zich daarnaar te schikken. Tevye's dochters willen echter zelf weten wanneer en met wie ze gaan trouwen. Langzamerhand verdwijnen de tradities en maken ze plaats voor nieuwe, moderne gedachten. 
  Een stuk over verbondenheid, tradities, familie, liefde en verdreven worden, uitgevoerd door amateurtoneelvereniging De Kleine Komedie Rivierenland.

  regie: Erik van der Zee ∙ muzikale begeleiding: het Combo

  Vanwege de onzekerheid rond het coronavirus is het nu niet mogelijk om kaarten te bestellen voor deze voorstelling. U kunt zich wel inschrijven op de wachtlijst. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

  U kunt zich inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst


  Advertenties