Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
De Kleine Komedie - Anatevka | 25 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 25-03-2023

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cultuur uit de regio, Musical

Kaarten

VBP: € 22,50
Vriend: € 22,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
De Kleine Komedie Anatevka

De Kleine Komedie

 • Anatevka

  Actuele thema's in een beroemd, oud verhaal

  Anatevka ofwel Fiddler on the Roof is een musical met een lach en een traan. Tevye, een Joodse melkboer uit Anatevka, staat aan het hoofd van zijn gezin. Samen met zijn vrouw Golde en vijf dochters probeert hij volgens traditie te leven: vader maakt de beslissingen en de rest weet zich daarnaar te schikken. Tevye's dochters willen echter zelf weten wanneer en met wie ze gaan trouwen. Een stuk over verbondenheid, tradities, familie, liefde en verdreven worden, uitgevoerd door amateurtoneelvereniging De Kleine Komedie Rivierenland.

  regie: Erik van der Zee ∙ geschreven door: Arnold Perl ∙ Nederlandse vertaling: Koen van Dijk
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties