Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Het Veterstrikconcert | zo 31 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zondag 31-10-2021

Aanvang

14:30 uur

Eindtijd

15:25 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Jeugd, Muziek

Kaarten

Regulier: € 18,00
t/m 12 jaar: € 16,00
Vriend: € 16,00
Vriend t/m 12 jaar: € 14,00
RIV the Kid-korting: 10%
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.De Grote Haay Het Veterstrikconcert (4+)
De Grote Haay Het Veterstrikconcert (4+)

De Grote Haay

Het Veterstrikconcert (4+)

Een echt popconcert voor iedereen die al kan veterstrikken of het nog moet leren
Zitten je veters goed vast? Want stilzitten is er niet bij! De Grote Haay brengt een fantastisch muziekfeestje met een echte band op de planken dat bol staat van oude, bekende kinderliedjes als ‘Op een grote paddenstoel’ en ‘In een groen knollenland’, afgewisseld met nieuwe liedjes van Mark Haayema als ‘Strontvlieg’, ‘Dromen’ en liedjes die hij schreef voor o.a. Kinderen voor Kinderen. Om even op adem te komen luister je tussendoor naar versjes en korte verhalen. 

zang: afwisselend Mark Haayema, Abke Bruins of Dennis de Groot ∙ muziek: Jan en Keez Groenteman en/of Diederick EnsinkAdvertenties