Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
De Grote Drie in Concert | 27 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

vrijdag 27-11-2020

Aanvang

19:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 23,00
Regulier: € 25,00
CJP: € 22,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • De Grote Drie in Concert Adèle, Conny & Jasperina

De Grote Drie in Concert

 • Adèle, Conny & Jasperina

  Theaterconcert naar aanleiding van musical ‘Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie’

  De musical Adèle Conny Jasperina – de Grote Drie werd in de Agnietenhof juichend ontvangen, veelvuldig genomineerd en onderscheiden met een Musical Award voor beste musical. We volgden drie diva’s in aanloop naar een gezamenlijk concert dat er in het echt nooit was, maar we wel graag hadden willen zien. En daar is het dan! Deze avond spelen en zingen actrices Ellen Pieters, Frédérique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth hits als ‘Het is Over’, ‘De Minutenwals’, ‘Zeur niet’, ‘Herr Heinzelmann’, ‘De bokken en schapen’, ‘Wat heb je gedaan Daan’ en nog veel meer van de grootste successen.

  script: Lars Boom ∙ regie: Paul van Ewijk

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties