Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zondag 18-11-2018

Aanvang

16:00 uur

Eindtijd

17:00 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Musical, Jeugd

Kaarten

Vriend: € 16,50
Vriend t/m 12 jaar: € 14,00
Regulier: € 18,50
CJP-korting: € 2,50
RIV the Kid-korting: 10%
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
  • De Efteling Sprookjessprokkelaar (6-99 jr)
  • De Efteling Sprookjessprokkelaar (6-99 jr)
  • De Efteling Sprookjessprokkelaar (6-99 jr)
  • De Efteling Sprookjessprokkelaar (6-99 jr)
  • De Efteling Sprookjessprokkelaar (6-99 jr)

De Efteling

Sprookjessprokkelaar (6-99 jr)

Spannende zoektocht naar verhalen in de nieuwe Efteling- musical

De 12-jarige Sterre woont met haar opa aan de rand van het bos. Op een dag vertelt opa haar dat er een verborgen sprookjesbibliotheek is in het verlaten kasteel. Achter een van de vele deuren wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar? Deze nieuwe familiemusical is gebaseerd op het gelijknamige, succesvolle boek van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling.

script en liedteksten: Allard Blom, naar het boek van Paul van Loon en Prinses Laurentien · regie: Mark van Haasteren · choreografie: Daan WijnandGrootouders en kleinkinderen gezocht voor Sprookjessprokkelaar de musical

Ben jij tussen de 6 en 10 jaar oud (met kledingmaat 116 t/m 140) en vind je het leuk om samen met je opa of oma (maat M t/m XXL) te acteren, dansen en zingen? Meld jullie dan aan om mee te spelen in de nieuwe Efteling theaterproductie Sprookjessprokkelaar de musical. En wie weet schitteren jullie binnenkort samen op het podium van de Agnietenhof!

Voorstellingsdag
Op 18 november spelen jullie mee in Sprookjessprokkelaar de musical in de Agnietenhof. Per speeldag spelen 10 kinderen met een grootouder, dus in totaal 20 personen, mee. Een speeldag bevat één of twee voorstellingen. Je speelt altijd de volledige speeldag mee, dus op een speeldag met twee voorstellingen, spelen jullie beide shows. 

Aanmelden
Vul het volledige inschrijfformulier in. Stuur het ondertekende inschrijffomulier op naar marcom@cultuurbedrijftiel.nl met als onderwerp 'Figurant Efteling De Sprookjessprokkelaar' of lever het formulier in bij de kassa van de Agnietenhof. Het inschrijfformulier moet uiterlijk vrijdag 19 oktober binnen zijn. Uiterlijk 2 november ontvangen jullie bericht van de Efteling of jullie mee mogen doen. 

Zie inschrijfformulier en actievoorwaarden.

Download het inschrijfformulierAdvertenties