Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
De Alex Klaasen Revue - Showponies 2 - Agnietenhof


Datum

vrijdag 31-01-2020

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Show

Kaarten

Vriend: € 34,00
Regulier: € 36,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • De Alex Klaasen Revue Showponies 2
 • De Alex Klaasen Revue Showponies 2
 • De Alex Klaasen Revue Showponies 2
 • De Alex Klaasen Revue Showponies 2

De Alex Klaasen Revue

 • Showponies 2

  Revue 2.0 van de meester van het entertainment

  Na het succes van Showponies – dat De Alex Klaasen Revue speelde voor een enthousiast publiek in een uitverkochte Grote Zaal – komt er dit seizoen een spetterend vervolg! Onder meer Alex Klaasen, Freek Bartels en Daniel Cornelissen trakteren je in Showponies 2 wederom op een rollercoaster van humor, slapstick, (zelf)spot, verkleedpartijen, dubbele bodems, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden.

  “Een van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit theaterseizoen.” (de Volkskrant ★★★★★ over vorige Showponies)

  regie: Gijs de Lange ∙ co-regie: Esther Habbema ∙ teksten: Alex Klaasen, Jurrian van Dongen en Niek Barendsen ∙ met: Alex Klaasen, Freek Bartels, Jip Smit, Daniel Cornelissen e.a. ∙ choreografie: Daan Wijnands ∙ muziek: Jan Groenteman, Keez Groenteman, Peter van de Witte en Rutger de Bekker ∙ kostuums: Arno Bremers

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties