Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof


Datum

woensdag 14-10-2020

Aanvang

20:30 uur

Eindtijd

22:26 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Film

Kaarten

Vriend: € 8,00
Regulier: € 9,00
CJP Korting: € 1,50
Filmvriend: € 8,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • The Personal History of David Copperfield
 • The Personal History of David Copperfield
 • The Personal History of David Copperfield

The Personal History of David Copperfield

 • De jonge David Copperfield (Dev Patel) belandt van het ene avontuur in het andere, nadat hij als kind door zijn stiefvader uit huis is gezet. Hij ontmoet de meest excentrieke personages uit het Victoriaanse Engeland, zoals zijn extravagante tante Betsy (Tilda Swinton) en haar levensgezel Mr Dick (Hugh Laurie). Zijn reis leidt hem van vodden naar rijkdom en weer terug, maar de leergierige Copperfield trotseert zowel voor- als tegenspoed met opgeheven hoofd.

  The Personal History of David Copperfield is gebaseerd op de wereldberoemde roman van Charles Dickens. De film won meerdere prijzen tijdens de British Independent Film Awards van 2019.

  Verenigd Koninkrijk / VS, 2019, regie Armando Iannucci, 116 minuten

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties