Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Daniëlle Schel - ok | 14 mei | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zondag --

Aanvang

uur

Eindtijd

uur

Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Daniëlle Schel OK
Daniëlle Schel OK

Daniëlle Schel

 • OK

  Sketches, liedjes en conferences van nieuw cabarettalent
  Na haar zeer goed ontvangen debuutprogramma Patroon komt Daniëlle Schel dit seizoen ook naar de Agnietenhof! 
  We zijn altijd en overal bereikbaar en toch de eenzaamste samenleving in de geschiedenis. Gelukkig is er genoeg afleiding. Waar hadden we het ook alweer over? O ja, OK. Een voorstelling over verbinding. De cabaretière serveert je een ijzersterke en hilarische collage van sketches, liedjes en conferences vol idiote karakters en bizarre onderwerpen. Eén ding is zeker, Daniëlle doet in deze voorstelling haar uiterste best om aan al je verwachtingen te voldoen.

  “Ze blijft onvoorspelbaar tot de laatste seconde.” (de Volkskrant ★★★★ over vorige voorstelling Patroon)

  (lied)tekstbijdrage: Mattijs Verhallen ∙ muzikale begeleiding: Luuk Janssen ∙ techniek: Theatervogels ∙ met dank aan: Joke Tjalsma

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties