Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Daniël Arends 21.15u | 10 feb | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

donderdag 10-02-2022

Aanvang

21:15 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Regulier: € 26,00
Vriend: € 24,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Daniël Arends God is mijn rechter

Daniël Arends

 • God is mijn rechter

  Twee stand-up comedyshows op één avond
  In een tijd dat iedereen nogal snel op z’n teentjes getrapt is, zijn de snoeiharde grappen van Daniël Arends een verademing. Maar goed dat hij vanavond maar liefst twee stand-up comedyshows van elk een uur speelt in de Agnietenhof. Geen rode draad, geen gedoe. Gewoon genieten dus!
  Let op: Daniël Arends speelt twee verschillende shows op één avond: Thuis praat ik bijna nooit en God is mijn rechter. Je kunt ze allebei bezoeken of een van de twee voorstellingen kiezen.

  “Zijn grofheid is achteloos en argeloos - zijn observaties heerlijk herkenbaar”, aldus AD (★★★★★) over zijn vorige voorstelling Meer van hetzelfde (deel 1).

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties