Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Cry me a river band - Joe Cocker | 25 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

donderdag 25-11-2021

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 25,00
Vriend: € 23,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Cry Me A River Band The Life of a Man - Joe Cocker

Cry Me A River Band

 • The Life of a Man - Joe Cocker

  De koning van de covers

  John Robert Cocker schokte meer dan vijftig jaar geleden op Woodstock de muziekwereld toen hij ‘With A Little Help From My Friends’, een popliedje van The Beatles, veranderde in een kolkende, soulvolle song. Zelf schrijven deed Cocker niet, maar andermans nummers zingen kon hij als de beste. De Cry Me A River band duikt in Cockers rijke oeuvre en speelt hits als ‘Summer In The City’, ‘You Are So Beautiful’, ‘You Can Leave Your Hat On’ en ‘Have A Little Faith In Me’. Daarnaast hoor je anekdotes uit het turbulente leven van de wildeman die zong, zoop en bewoog alsof zijn leven ervan afhing.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties