Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Conny Janssen ook dit seizoen weer te zien in de Agnietehof! - Agnietenhof


Datum

dinsdag 25-02-2020

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:15 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Dans

Kaarten

Vriend: € 23,00
Regulier: € 25,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Conny Janssen Danst Kiem
 • Conny Janssen Danst Kiem
 • Conny Janssen Danst Kiem
 • Conny Janssen Danst Kiem

Conny Janssen Danst

 • Kiem

  Een voorstelling over veerkracht, levensdrift en vitaliteit

  Voor de voorstelling Broos uit 2019 liet Conny Janssen zich inspireren door ouderdom, jeugd en de kwetsbaarheid van het leven. In haar nieuwe werk omarmt de choreografe juist de vitaliteit van het leven. Kiem gaat over groeikracht en levensdrift. Een avontuurlijk ensemble van tien dansers vertelt over het verkennen van een nieuwe horizon, over de drang om uit te breken, het lichaam vol te zuigen met verse lucht om met hernieuwde energie ongekende mogelijkheden te kunnen omarmen.

  choreografie: Conny Janssen ∙ dans: Adi Amit, Tu Hoang, Yanaika Holle, Maud Huizing, Martijn Kappers, Hiro Murata, Youp Scheffer, Remy Tilburg en Liza Wallerbosch

  “Gouden Zwaan-winnaar Janssen choreografeert steeds vaker veeleer processen en levensfasen dan sec voorstellingen. (…) Nu voegt ze daar een in dans gevat gevoel aan toe: dat van ‘ontbotten’, uitdunnen om sterker te worden.” (Volkskrant ****)

  “De dansers worden aangejaagd door een spannende soundscape van Budy Mokoginta en Mark Schilders, die met hun uitgebreide instrumentarium in het betonnen karkas resideren. De door hen gefabriceerde dreunen, alsof er gevangenisdeuren dichtslaan, schudden de groep los.” (Trouw ***)

   

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties