Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Conny Janssen Danst - FRAMED | 14 apr | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 14-04-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Dans

  Kaarten

  Regulier: € 26,00
  Vriend: € 24,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Conny Janssen Danst FRAMED
  Conny Janssen Danst FRAMED
  Conny Janssen Danst FRAMED
  Conny Janssen Danst FRAMED
  Conny Janssen Danst FRAMED

  Conny Janssen Danst

 • FRAMED

  Livedans, filmbeelden en muziek komen samen in FRAMED

  Na INSIDE OUT, KIEM en BROOS komt Conny Janssen Danst dit theaterseizoen met een nieuwe voorstelling. FRAMED zoomt met livedans en filmbeelden in op kleine momenten uit het leven van twaalf personages in een grote stad en laat zien waar hun individuele levens elkaar raken, zonder dat zij dat zelf beseffen. Choreograaf Conny Janssen werkt voor haar nieuwe voorstelling samen met decorontwerper Thomas Rupert en filmmaker Davide Bellotta. Een avontuurlijke groep dansers, jong talent en bekende gezichten, beweegt op een soundtrack die varieert van kristalheldere klassieke muziek tot filmische, stadse soundscapes.

  concept: Conny Janssen en Thomas Rupert ∙ choreografie: Conny Janssen ∙ dans: Adi Amit, Pommelien Van Hees, Pedro Ricardo Henry, Yanaika Holle, Maud Huizing, Alfonso López González, Mariko Shimoda, Michele Simi, Remy Tilburg, Mattia Trematerra, Carmine Vigliotti en Liza Wallerbosch

  Let op: in FRAMED komen lichtflitsen en stroboscopische effecten voor. 
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heb je altijd nog even de gelegenheid om je benen te strekken voordat de voorstelling begint.  Advertenties