Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Chaliwaté & Focus - Dimanche | 24 feb | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

donderdag 24-02-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Beeldend theater

Kaarten

Regulier: € 28,00
Vriend: € 26,00
CJP-prijs: €18,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Company Chaliwaté & Focus Dimanche (9-99 jr)
Company Chaliwaté & Focus Dimanche (9-99 jr)
Company Chaliwaté & Focus Dimanche (9-99 jr)
Company Chaliwaté & Focus Dimanche (9-99 jr)
Company Chaliwaté & Focus Dimanche (9-99 jr)
Company Chaliwaté & Focus Dimanche (9-99 jr)

Company Chaliwaté & Focus

 • Dimanche (9-99 jr)

  Wat doe jij als de natuur de wereld overneemt?
  Ergens in de nabije toekomst, waarin de mensheid zich niet heeft kunnen aanpassen aan de klimaatveranderingen, blijkt de wereld voorgoed veranderd. Ondanks de chaos komt een familie samen om hun familietraditie voort te zetten. Tegelijkertijd proberen drie natuurverslaggevers de laatst levende diersoorten op beeld vast te leggen.
  Dimanche laat je op een geestige, maar ook tedere manier zien welke absurde acties we ondernemen om zo normaal mogelijk te kunnen leven, terwijl de wereld op zijn kop staat.

  “Prachtige combinatie van mime, beeldend theater en video.” (De Standaard ★★★★)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties