Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

woensdag 19-01-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Beeldend theater

Kaarten

Regulier: € 29,50
Vriend: € 27,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Collectif Kiss & Cry Cold Blood

Collectif Kiss & Cry

 • Cold Blood

  Adembenemende trip vol fingerspitzengefühl
  Cold Blood is een internationale theaterhit vol verbluffende visuele vondsten, op de grens van toneel, dans en film. Vingers dartelen door miniatuurdecors, je hoort muziek van Ravel, Schubert, David Bowie en Janis Joplin, en camera’s zweven mee. Alles wordt geprojecteerd op een groot scherm waardoor je getuige bent van een prachtige livefilm, waarin filmmaker Jaco Van Dormael en choreografe Michèle Anne De Mey je meenemen in het hoofd van een vrouw op de drempel tussen leven en dood. Bekijk de trailer voor een mooie impressie!

  “Resultaat is een prachtig portret.” (Theaterkrant ★★★★)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties