Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Coen Bril & Desi van Doeveren | 26 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 26-11-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Musical

Kaarten

VBP: € 27,50
Vriend: € 27,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Coen Bril & Desi van Doeveren Before After

Coen Bril & Desi van Doeveren

 • Before After

  Intieme musical over de liefde met popmuziek en akoestische folk

  Before After is een hedendaagse, intieme musical met livemuziek vol meeslepende ballads over liefde, identiteit en het doorbreken van patronen. 
  Wanneer Ami en Ben elkaar tegenkomen op een prachtige heuvel, herkent zij hem meteen als haar grote liefde die ooit plotseling uit haar leven verdween. Maar Ben herkent Ami niet, sterker nog, hij herinnert zich niets meer van voor zijn auto-ongeluk. Hij weet zelfs niet wie hij zelf was. Lukt het de twee om opnieuw te beginnen?

  Desi van Doeveren speelde in onder meer de muziektheatervoorstellingen van Theater Terra, was te zien in Showponies met de Alex Klaasen-revue en was onderdeel van de musical Diana & Zonen. Coen Bril kun je kennen van films als De Oost en De Slag om de Schelde.

  regie: Loek de Bakker ∙ script: Timothy Knapman ∙ muziek & teksten: Stuart Matthew Price ∙ vertaling & dramaturgie: Elly Scheele ∙ spel: Coen Bril en Desi van Doeveren ∙ muzikaal leider: Neil Foreman
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties