Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

woensdag 18-05-2022

Aanvang

20:30 uur

Eindtijd

22:18 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Film

Kaarten

Regulier: € 9,00
Vriend: € 8,00
CJP Korting: € 1,50
Filmvriend: € 8,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
C'mon C'mon
C'mon C'mon
C'mon C'mon
C'mon C'mon

C'mon C'mon

 • Het leven van radiojournalist Johnny (Joaquin Phoenix) is vrij onbezorgd, tot zijn zus hem vraagt op haar 9-jarige zoontje Jesse te passen, terwijl zij voor diens vader moet zorgen.
  Wanneer Johnny zijn neefje meeneemt op een roadtrip van Los Angeles naar New York en New Orleans, ontpopt Johnny zich tot een ware surrogaatvader. Met de verwondering en de angsten die bij het vaderschap horen.
  Oscarwinnaar Joaquin Phoenix keert terug in zijn eerste filmrol sinds ‘Joker’ in dit prachtig zwart-wit geschoten drama. 

  VS, 2021, regie Mike Mills, 108 minuten

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties