Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Charly Luske - Robbie Williams | 30 sep | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 30-09-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

VBP: € 27,50
Vriend: € 27,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Charly Luske Story of Robbie Williams

Charly Luske

 • Story of Robbie Williams

  Muzikaal eerbetoon aan Robbie Williams

  Heb je genoten van de George Michael-tribute van Charly Luske vorig seizoen? Dan hebben we goed nieuws, want Charly komt terug! Samen met zijn band brengt de zanger een ode aan Robbie Williams: een van de grootste entertainers van de jaren negentig en de zero’s. Volg Williams’ carrière met verhalen en hilarische momenten, maar vooral met knallende versies van nummers als ‘Feel’, ‘Come Undone’, ‘Rock DJ’ en natuurlijk ‘Angels’. 

  zang: Charly Luske ∙ teksten: Charly Luske en Nick Bult ∙ piano & zang: Nick Bult ∙ saxofoon & zang: Lo van Gorp ∙ gitaar & zang: Danjil Tuhumena ∙ toetsen: Jan-Peter Bast ∙ gitaar: Jules Pasdeloup ∙ bas & zang: Phaedra Kwant ∙ drums: Arie den Boer 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties