Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 01-02-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

23:20 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Opera

Kaarten

Vriend: € 39,00
Regulier: € 41,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Charkov City Opera & Ballet Aïda
 • Charkov City Opera & Ballet Aïda
 • Charkov City Opera & Ballet Aïda
 • Charkov City Opera & Ballet Aïda
 • Charkov City Opera & Ballet Aïda

Charkov City Opera & Ballet

 • Aïda

  Spectaculair theater met Verdi’s meesterwerk

  Dat liefde sterker is dan vijandschap bewijst de componist Verdi in zijn exotische opera Aïda. Het verhaal leent zich voor spectaculair theater met als hoogtepunt de ‘Triomfmars’. Toch is deze opera juist ook een intiem en ontroerend liefdesdrama. De geliefden Radames en Aïda blijven, gelijk aan Romeo en Julia, elkaar trouw tot in de dood. Waan je met het Charkov City Opera & Ballet in het oude Egypte, zie de liefde bloeien en geniet van de prachtige muziek van Verdi.

  regie: Marc Krone ∙ muzikale leiding: Jeroen Weierink ∙ met Nederlandse boventiteling

  Voorafgaand aan de voorstelling wordt er een inleiding gegeven. Kijk bij het onderstaande blok 'Extra's bij deze voorstelling' voor meer informatie.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties