Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Cesar Zuiderwijk - De naakte waarheid | 19 nov | Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

zaterdag 19-11-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

VBP: € 17,00
Vriend: € 17,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Cesar Zuiderwijk De naakte waarheid

Cesar Zuiderwijk

 • De naakte waarheid

  Een vat vol verhalen, drumpartijen en humor

  Na vijftig jaar Golden Earring, talloze tours over de hele wereld en vijf solotheatervoorstellingen is Cesar Zuiderwijk een vat vol levendige verhalen en drumpartijen. In De naakte waarheid komt het allemaal voorbij. Bereid je voor op goede tips, ingenieuze drumtechnieken en onmiskenbare drumhumor. 
  Cesars allereerste drumstel van augurkenblikken staat klaar net als het meest recente showdrumstel met de nodige elektronica en gadgets. Vergeet bij dit avondvullende programma voor jong en oud vooral niet je stokken mee te nemen, want je weet maar nooit. Na de show is er een meet & greet plus signeersessie met Nederlands bekendste drummer.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties