Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zondag 03-02-2019

Aanvang

11:00 uur

Eindtijd

11:30 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Jeugd, Festival

Kaarten

Vriend: € 7,50
Vriend t/m 12 jaar: € 7,50
Regulier: € 8,50
CJP-korting: € 2,50
RIV the Kid-korting: 10%
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
  • Casier & Dies Moes (2-5 jr)
  • Casier & Dies Moes (2-5 jr)

Casier & Dies

Moes (2-5 jr)

Een heerlijk geurende voorstelling met veel muziek, magie en beweging. Op de vloer een appelboom, kastjes met keukengerei dat tot leven komt en een gekke appelmachine. De machine komt op gang en dan… Dan begint het verhaal van appel tot Moes. Als de voorstelling is afgelopen kunnen de kinderen spelen in de MOESspeeltuin waarin ze zelf aan de slag kunnen met appeltjes, vrachtwagens en potjes.

Peutertheaterfestival
Deze voorstelling is onderdeel van het Peutertheaterfestival: het jaarlijkse festival speciaal voor de allerkleinste bezoekers! Op deze zondag is er van alles te doen zodat het zeker een onvergetelijke belevenis wordt voor iedereen, ook voor papa’s en mama’, opa’s en oma’s of de oppas.
Tijdens het festival verandert de Stadsfoyer in een Kabouterbos vol rood-met-wit gestipte paddenstoelen. De peuters kunnen net als kabouters bijvoorbeeld hout sprokkelen, blaadjes verzamelen, maar ze leren ook vast alle belangrijke klusjes die kabouters zo graag voor mensen opknappen, zoals de was ophangen en vegen.Advertenties