Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
The Very Best of Dire Straits | 18 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 18-11-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

VBP: € 29,00
Vriend: € 29,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Brothers In Band The Very Best of Dire Straits

Brothers In Band

 • The Very Best of Dire Straits

  Beleef de beste momenten van Dire Straits

  Heb je het over Dire Straits, dan heb je het over frontman Mark Knopfler, die met zijn karakteristieke stem en zijn glasheldere gitaarspel aan de basis stond van het enorme succes. Onder aanvoering van zanger en gitarist Angelo Fumarola zet de Spaanse Brothers in Band de muzikale erfenis van Dire Straits op de planken. Dat wordt dus genieten van wereldhits als ‘Telegraph Road’, ‘Lady Writer’, ‘So Far Away’, ‘Love Over Gold’ en natuurlijk het nummer waar alles mee begon: ‘Sultans of Swing’.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties