Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Blind Date | 12 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 12-11-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

VBP: € 33,00
Vriend: € 33,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Brigitte Heitzer, Freek Bartels e.a. Blind Date

Brigitte Heitzer, Freek Bartels e.a.

 • Blind Date

  Musicalcomedy over de zoektocht naar de ware en de ongemakken van blind dates

  Blind Date is een nieuwe Nederlandse musicalcomedy, waarin vrolijk de draak wordt gestoken met de ongemakken van blind dates. Bob en Jenny zijn wanhopige singles. Ze proberen van alles, maar het lukt ze niet de ware te vinden. Tot er een envelop op de deurmat valt waar met grote letters ‘Blind Date’ op staat. Er zit een lange vragenlijst in over de meest uiteenlopende zaken. Daarna ontvangen ze enkel een plaats en een tijd voor hun date. Zou hun blind date een succes worden? 
  Met hoofdrollen voor musicalacteurs Brigitte Heitzer en Freek Bartels.

  script: Allard Blom ∙ regie: Joep Onderdelinden ∙ met: Brigitte Heitzer, Freek Bartels, Sanne Franssen en liveband ∙ muziek: Sam Verhoeven

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties