Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

zondag 08-05-2022

Aanvang

14:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Jeugd, Show

Kaarten

Regulier: € 20,00
t/m 12 jaar: € 16,00
Vriend: € 18,00
Vriend t/m 12 jaar: € 14,00
RIV the Kid-korting: 10%
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Brandweerman Sam Live! De Verloren Piratenschat (2+)

Brandweerman Sam Live!

De Verloren Piratenschat (2+)

Op zoek naar de verloren schat in een spiksplinternieuw vlammend verhaal
Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden beleeft Sam weer een spannend avontuur. Een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad, maar als zich een dichte mist om het eiland verspreidt, staat Sam voor een moeilijke uitdaging.
Kom je verkleed als brandweerman? Of wil je een échte piraat zijn? Kom dan vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en maak jouw eigen ooglapje. Na de voorstelling kun je met iedereen op de foto! Advertenties