Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Een theatraal hoorspel in de Agnietenhof Tiel! - Agnietenhof


Datum

zondag 24-11-2019

Aanvang

14:30 uur

Eindtijd

15:25 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Jeugd, Muziektheater

Kaarten

Vriend: € 10,00
t/m 12 jaar: € 11,00
Vriend t/m 12 jaar: € 10,00
Regulier: € 11,00
CJP-korting: € 2,50
RIV the Kid-korting: 10%
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
  • Boeschoten & Guthman Meis! (6-12 jr)
  • Boeschoten & Guthman Meis! (6-12 jr)

Boeschoten & Guthman

Meis! (6-12 jr)

Een spannend en humoristisch sprookje over een dapper meisje dat zichzelf moet redden

Hoor je de bladeren knisperen? Hoor je de takken knakken? Hoor je het geritsel in de toppen van de bomen? De kleine Meis dwaalt in haar eentje door het bos totdat ze plots oog in oog staat met een muis op een rood fietsje. Hij verklapt haar het grote geheim: alle dieren kunnen praten! En zo begint het avontuur van haar leven. Meis ontdekt een wereld vol sprekende dieren. De zingende Vlaamse gaai, de vrolijke hond die op zoek is naar een nieuw baasje en de slinkse vos die haar steeds dieper het bos in lokt. Langzaam komt ze erachter wie er te vertrouwen is en wat de regels van het bos zijn.

Dankzij het gekraak en gepruttel uit de hoorspelstudio krijgt het sprookje sfeer (Volkskrant, ★★★★)

Ottolien Boeschoeten en Gerold Guthman maakten eerder de succesvolle voorstelling Iep! naar het boek van Joke van Leeuwen. In MEIS! spreken taal, verbeelding en humor weer een grote rol. Daarnaast is geluid een essentieel element in dit theatrale hoorspel voor klein en groot. 
Ottolien Boeschoten vermaakte als Nachtzuster jarenlang late luisteraars op de VPRO-radio, zij was één van de spelers van Ons kent Ons (Man Bijt Hond) en vorig seizoen was zij te zien in de musical Soof. Gerold Guthman is al twee decennia een bekend gezicht in het Nederlandse jeugdtheater, speelt regelmatig bij Meneer Monster en daarnaast is hij één van de vaste acteurs bij theatergroep Vis à Vis.

oncept: Tom Sijtsma en Peter Drost · tekst: Tom Sijtsma · regie: Bram de Goeij · spel: Ottolien Boeschoten en Gerold GuthmanAdvertenties