Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof


Datum

woensdag 16-12-2020

Aanvang

20:30 uur

Eindtijd

22:08 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Film

Kaarten

Vriend: € 8,00
Regulier: € 9,00
CJP Korting: € 1,50
Filmvriend: € 8,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Blackbird
 • Blackbird
 • Blackbird

Blackbird

 • De terminaal zieke moeder Lily (Susan Sarandon) nodigt haar familie uit in haar landhuis voor een laatste bijeenkomst. Ze heeft ALS en besluit het recht in eigen hand te nemen. Lily neemt zich voor te overlijden voordat haar ziekte nog erger wordt. Ze heeft maar één wens; alles oplossen voordat het te laat is. De zussen Jennifer (Kate Winslet) en Anna (Mia Wasikowska) hebben de beslissing van hun moeder geaccepteerd, maar gedurende het weekend komt het lot dichterbij en proberen ze haar beslissing toch ter discussie te stellen. Oude conflicten komen daarbij bovendrijven en de onderlinge spanningen lopen steeds hoger op… 

  Verenigde Staten, 2019, regie Roger Mitchell, 98 min

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties