Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 11-01-2019

Aanvang

19:30 uur

Eindtijd

20:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Jeugd, Toneel

Kaarten

Vriend: € 10,00
Vriend t/m 12 jaar: € 10,00
Regulier: € 11,00
CJP-korting: € 2,50
RIV the Kid-korting: 10%
U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
  • Geannuleerd: Beumer & Drost Maquette 8-99 jr

Geannuleerd: Beumer & Drost

Maquette 8-99 jr

Deze voorstelling is geannuleerd.

Om de wereld te redden worden mensen opgeroepen om zich te laten verkleinen, want kleine mensen eten minder, verbruiken minder zuurstof en hebben minder afval. Als je je niet laat verkleinen dan moet je op zijn minst een paar mini-mensen in huis nemen. 
Eduard en Willemijn zijn een extreem milieubewust echtpaar en Eduard overtuigt zijn vrouw ervan dat het goed en heel belangrijk is om verkleinde mensen in hun huis te laten wonen. Deze mini-mensen offeren zich immers op voor een betere, schonere wereld.
Een bouwpakket met een minihuis wordt al gauw bij hen bezorgd. Net als de mini-mensen Joke en Addie. Maar de twee stellen zijn wel héél verschillend. En zijn Joke en Addie eigenlijk wel echt vrijwillig verkleind?

"Zoals altijd bij Beumer en Drost is de voorstelling gemaakt voor acht-plussers, maar gelaagd genoeg om ook volwassenen te kunnen boeien. Het maakt ook Maquette tot een plezierige en zeer vindingrijke voorstelling." (*** Scènes)

tekst: Peter Drost ·  regie: Michael Helmerhorst · spel: Peter Drost en Hymke de Vries  · decorontwerp: Ingrid Govers · kostuumontwerp: Rebekka Wörmann

U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.Advertenties