Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Bert Visscher | 7 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

woensdag 07-12-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

VBP: € 25,50
Vriend: € 25,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Bert Visscher Dat zie je een ander niet doen

Bert Visscher

 • Dat zie je een ander niet doen

  Met bed en al terug in de Agnietenhof

  Bert Visscher mocht weliswaar bijna twee jaar niet optreden, maar had daarmee wel het perfecte excuus om eens goed bij te slapen. En dat is ‘m goed bevallen. Sterker nog: hij wil er niet meer uit. Dus zetten we hem gewoon met bed en al in de Rabozaal en wachten rustig af. Want als we mevrouw Visscher mogen geloven zijn die bedmomenten eigenlijk complete voorstellingen. 
  Van kussengevechten tot punaises onder het bed om monsters te verjagen en waanzinnige dromen. 

  “Zijn tempo is onnavolgbaar, zijn arsenaal aan grappen en grollen onuitputtelijk.” (Algemeen Dagblad ★★★★★ over vorige voorstelling Hij wordt vanzelf moe)
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties