Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Benja Bruining - Een leven | 25 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 25-11-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Toneel

  Kaarten

  Regulier: € 21,00
  Vriend: € 19,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Benja Bruijning Een leven

  Benja Bruijning

 • Een leven

  Spannende en ontroerende theatermonoloog

  Benja Bruijning gaat solo het toneel op, gewapend met een ontroerende tekst van schrijver Nick Payne. Een leven is een persoonlijk relaas waarin Payne vertelt over twee grote gebeurtenissen die zich kort na elkaar afspeelden: de geboorte van zijn dochter en het overlijden van zijn vader. Ook bij Benja viel het verlies van zijn vader samen met het zelf vader worden. Met zijn charisma, gevoel voor humor en ogenschijnlijke lichtvoetigheid neemt hij je mee in deze spannende toneelmonoloog. 

  Acteur Benja Bruijning kun je kennen van televisie (o.a. Van God Los, De Mannen van dr. Anne, Vechtershart), van films (o.a. Hartenstraat, De Helleveeg en Alles is familie) en van het theater (o.a. Lulu en Een Sneeuw)

  tekst: Nick Payne ∙ vertaling & spel: Benja Bruijning ∙ regie: Olivier Diepenhorst

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties