Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Arie Koomen - Boe! | 8 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 08-10-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

VBP: € 19,00
Vriend: € 19,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Arie Koomen BOE!

Arie Koomen

 • BOE!

  Arie Koomen lost op en legt uit

  In een tijd waarin niemand het weet, is er eindelijk iemand die het wél weet: Arie Koomen. Hij lost economische problemen op en legt de toekomst uit. Natuurlijk vallen niet al zijn oplossingen bij iedereen in de smaak. Dat is typisch Arie. Mensen voor zich winnen om ze daarna tegen zich te laten keren. Arie zegt BOE! tegen alles. 

  Arie is een graag geziene artiest bij ons. In het verleden speelde hij bijvoorbeeld met Silvester Zwaneveld in het duo Arie & Silvester in een uitverkochte Kleine Zaal.

   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties