Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
André Kuipers | 18 jan | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  woensdag 18-01-2023

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Theatercollege

  Kaarten

  Regulier: € 29,50
  Vriend: € 27,50
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  André Kuipers Op Reis Naar De Toekomst

  André Kuipers

 • Op Reis Naar De Toekomst

  Met André Kuipers naar de ruimte

  Na het succesvolle Ruimtevaartcollege in 2016 komt astronaut André Kuipers met een nieuw theatercollege naar de Agnietenhof. 
  Sta jij straks op de maan? Wanneer landen we op Mars? Vinden we buitenaards leven? André Kuipers kan als geen ander over de toekomst van reizen in de ruimte vertellen. Eenmaal ‘boven’ laat hij jong en oud weten hoe het is om te wonen en te werken in gewichtloosheid en doet hij een boekje open over de enerverende tijd die we tegemoet gaan. Zet een kleine stap naar het theater voor een reuzensprong naar de toekomst. 
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties