Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
An Irish Christmas | 24 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 24-12-2021

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 35,00
Vriend: € 33,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.An Irish Christmas

An Irish Christmas

 • Kerstavond wordt een Iers dans- en muziekfeest

  Wat hebben we het vorig jaar gemist: een hartverwarmende voorstelling net voor Kerstmis. Dit jaar kunnen liefhebbers van traditionele Ierse muziek en dans hun hart ophalen met An Irish Christmas. Vertolkingen van bekende traditionals zoals ‘Oh Danny Boy’, ‘Will Ye Go Lassie Go’ en ‘Carrickfergus’ worden afgewisseld met instrumentale stukken op Keltische harp, bodhrán en Ierse pipes. De echte kerstnummers maken de sfeer compleet. 
  Zang en muziek worden afgewisseld met optredens van Ierse dansers die deel uitmaakten van de wereldberoemde shows Lord of the Dance en Riverdance.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties