Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Alex Ploeg - EGO | 15 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 15-10-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

VBP: € 18,00
Vriend: € 18,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Alex Ploeg EGO

Alex Ploeg

 • EGO

  “Je lacht je de ballen uit je broek.” (De Telegraaf ★★★★)

  De Volkskrant riep Alex Ploeg uit tot hét comedytalent van 2018 en NRC Handelsblad tipte Alex Ploeg als een van de meest veelbelovende cabaretiers van het decennium. Zijn viersterrendebuut Ultimatum werd genomineerd voor de Neerlands Hoop en tussendoor speelde Alex ook nog in het satirische tv-programma ‘Klikbeet’. Genoeg om een opgeblazen ego van te krijgen en naast je schoenen te gaan lopen.
  In EGO knalt Alex Ploeg opnieuw harde grappen, absurde sketches en meeslepende liedjes de zaal in. Over het ego in al zijn vormen, de strijd aangaan met jezelf en het onzekere voor het zekere nemen.

  “Met EGO bewijst hij dat hij meer is dan een goede grappenmaker.” (Trouw ★★★★)

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties