Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
3JS - The Joshua Tree | 10 mrt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

donderdag 10-03-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 29,50
Vriend: € 27,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.3JS The Joshua Tree 35 jaar

3JS

 • The Joshua Tree 35 jaar

  3JS spelen ‘The Joshua Tree’ en ander geweldig U2-materiaal
  Vijf jaar geleden kropen de 3JS in de huid van de Ierse band U2, met het verhaal van het legendarische album ‘The Joshua Tree’ uit 1987. Behalve hun trouwe aanhang waren tienduizenden U2-fans diep onder de indruk van de mannen door de grote gelijkenis met de originele band. Komend jaar spelen de 3JS een nieuwe versie van de voorstelling met hits als ‘Where The Streets Have No Name’, ‘With Or Without You’ en ‘I Still Haven't Found What I'm Looking For’.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties