Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof


Datum

vrijdag 26-03-2021

Aanvang

21:30 uur

Eindtijd

23:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 29,50
CJP - prijs: € 27,00

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
  • 3JS Heroes of Music Unplugged

3JS

Heroes of Music Unplugged

Een akoestische reis door de muziekgeschiedenis
De 3JS komen met de Heroes Of Music Unplugged show naar de Agnietenhof. De akoestische gitaar, die voor de 3JS altijd centraal heeft gestaan, kreeg in de 90’s een opleving door de MTV Unplugged-rage.
Wereldsterren als Eric Clapton en Paul McCartney beleefden hierdoor een nieuw hoofdstuk in hun carrière en nieuwe bands lieten zien hoe intens hun repertoire kon zijn wanneer het ‘kleiner’ gespeeld werd. De akoestische folk, blues en country uit de fifties en sixties kregen eindelijk weer de waardering die ze verdienden. De heren van 3JS gaan erover vertellen en laten het horen op de manier zoals je van ze gewend bent: met eerbied en kwaliteit.

Let op! Deze voorstelling is verplaatst naar 26 maart 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. De inhoud van de voorstelling is gewijzigd. Bezoekers met kaarten ontvangen hierover een e-mail, zodra de voorstelling definitief doorgaat. Vanwege de onzekerheid rond het coronavirus is het nu niet mogelijk om kaarten te bestellen voor deze voorstelling. 

U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.Advertenties