Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
3JS | De Aard van het beest | 29.04.2020 | Agnietenhof - Agnietenhof


Datum

vrijdag 26-03-2021

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:10 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 29,50
CJP - prijs: € 27,00

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

U kunt zich inschrijven op de wachtlijst.

Wachtlijst
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • 3JS De Aard van het beest

3JS

 • De Aard van het beest

  Oermuziek op basis van akoestische gitaren

  Twee jaar geleden vierden ze nog het 10-jarig jubileum in de Agnietenhof, nu gaan de 3JS uit hun comfortzone en bewandelen ze nieuwe muzikale paden. Op hun gloednieuwe album en tijdens deze theatertour duiken ze dieper, verder en meer dan voorheen in hun eigen muziek. De Aard van het beest is oermuziek op basis van akoestische gitaren. Verhalen met een lach en een traan. Emoties die we allemaal voelen omdat ze in onze aard zitten. Zoals je van de 3JS kunt verwachten nemen ze je aan de hand van oude en nieuwe songs mee door hun gedachten, muziek, ziel en zaligheid.

  Let op! Deze voorstelling is verplaatst van woensdag 29 april 2020 naar vrijdag 26 maart 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Vanwege de onzekerheid rond het coronavirus is het nu niet mogelijk om kaarten te bestellen voor deze voorstelling. U kunt zich wel inschrijven op de wachtlijst. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

  U kunt zich inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst


  Advertenties