Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

woensdag 29-11-2017

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:35 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 23,50
Regulier: € 25,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Pieter Derks Spot (reprise)

Pieter Derks

 • Spot (reprise)

  Pieter Derks - Spot (reprise)

  Lachen om de wereld, het nieuws en belangrijker: onszelf

  In Spot keert Pieter Derks de wereld opnieuw binnenstebuiten op zijn geheel eigen geestige en gevatte wijze. Van het kleinste leed tot het grootste nieuws. Met rake grappen belicht hij alles van de andere kant. Lichtvoetig, scherp en in een geweldig hoog tempo, waardoor je anderhalf uur lang op het puntje van je stoel zit.

  Afgelopen seizoen stond hij met Spot voor een uitverkochte Agnietenhof en opnieuw is zijn motto: alles dat zichzelf serieus neemt, moet bespot worden. Zodat we een hele avond opgelucht kunnen lachen om de wereld, het nieuws, en nog belangrijker: onszelf.

  “Pieter Derks is een prachtige twijfelkont. In ‘Spot’ houdt hij de zaal een onontkoombare spiegel voor: de aanblik blijft nog lang op het netvlies hangen. En dat nu is juist de taak van cabaret.” (AD ★★★★ over Spot)

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties