Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

woensdag 28-03-2018

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 27,50
Regulier: 29,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Henriëtte Tol, Hanne Arendzen e.a. Vele hemels boven de zevende (Griet Op de Beeck)

Henriëtte Tol, Hanne Arendzen e.a.

 • Vele hemels boven de zevende (Griet Op de Beeck)

  Naar de overdonderende roman van Griet Op de Beeck

  Vele hemels boven de zevende is een fascinerend en beklemmend familiedrama, waarin de personages verwoede pogingen doen zich te bevrijden van de pijn in hun zelfgekozen leven. Griet Op de Beeck beschrijft deze karakters en de wereld waarin zij leven met veel humor en liefde.

  Op het toneel laat een topcast ook zien wat niet geschreven is, wat tussen de zinnen en achter de woorden verscholen ligt: ontreddering, verdriet en wanhoop, maar ook vriendschap, schoonheid, grote liefde en tot slot loutering.

  tekst: Griet Op de Beeck toneelbewerking: Léon van der Sanden regie: Ursul de Geer ∙ spel: Henriëtte Tol, Hanne Arendzen, Peter Bolhuis, Stefan Rokebrand en Anne Lamsvelt

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. 

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograag, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.  Advertenties