Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 27-01-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:15 uur

Zaal

Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 15,00
Regulier: € 17,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Lieve Bertha Prachtexemplaar

Lieve Bertha

 • Prachtexemplaar

  Lieve Bertha - Prachtexemplaar

  Spontaan, recht voor zijn raap, met veel humor en lef

  De lefgozers van Lieve Bertha – Koen Brouwer en Rens Polman – maken geen cabaret, geen film en geen nederpop. En toch ook weer wel. Op hun tiende besloten ze om samen als artiest door het leven te gaan, mooie dingen te maken en die aan heel de wereld te laten zien en horen. En dat doen ze. Spontaan, recht voor zijn raap, met veel humor en lef.

  Misschien kent u Lieve Bertha als winnaar van de Grote Prijs van Nederland 2012. Of van de brutale, grappige YouTube- lmpjes.

  “De hoge stemmen combineren vaak wonderschoon en zijn loepzuiver. Bear’s Den en een vleugje Fleet Foxes meet Acda en De Munnik.” (Theaterkrant)

  met: Koen Brouwer en Rens Polman

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties