Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Datum

zaterdag 27-01-2018

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 33,50
Regulier: € 35,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • De Verleiders Stem Kwijt

De Verleiders

 • Stem Kwijt

  De Verleiders - Stem Kwijt

  De Verleiders met een spetterende, gitzwarte komedie over (het falen van) democratie

  De Verleiders zijn terug met de spetterende, gitzwarte komedie Stem Kwijt. De democratie werkt niet meer of – nog pijnlijker – heeft misschien nooit gewerkt. Het verzet tegen het handelsverdrag TTIP, belastingtrucs en het gevoel van onmacht bij burgers maakt dat democratie als staatsvorm een holle frase is geworden. En dat in deze tijd van grote problemen met migratie, het klimaat, banken en groeiende ongelijkheid. Maar wat dan?

  Democratie 2.0, hoe ziet die eruit? Al jaren staan De Verleiders voor volle zalen in de Agnietenhof en ook met Stem Kwijt wijzen de mannen de weg.

  regie: Aat Ceelen ∙ tekst: George van Houts en Tom de Ket ∙ spel: Victor Löw, Leopold Witte, George van Houts, Tom de Ket en Marcel Hensema

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties