Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 25-11-2017

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:40 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Musical

Kaarten

Vriend: € 46,50
Regulier: € 48,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • met Esmée Dekker, Chris Tates e.a. My Fair Lady
 • met Esmée Dekker, Chris Tates e.a. My Fair Lady
 • met Esmée Dekker, Chris Tates e.a. My Fair Lady
 • met Esmée Dekker, Chris Tates e.a. My Fair Lady
 • met Esmée Dekker, Chris Tates e.a. My Fair Lady
 • met Esmée Dekker, Chris Tates e.a. My Fair Lady

met Esmée Dekker, Chris Tates e.a.

 • My Fair Lady

  My Fair Lady - met Esmée Dekker, Chris Tates e.a.

  Een van de populairste musicals ooit

  Kenners en liefhebbers zijn het erover eens: My Fair Lady is een van de beste musicals ooit. Al ruim zestig jaar genieten generaties van het verhaal van de excentrieke professor, die de weddenschap aangaat om een eenvoudig bloemenmeisje om te toveren tot een lady in de Engelse society. Dat valt nog niet mee, want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet uiteindelijk niet alleen de Engelse elite van slag te brengen...

  Paul van Ewijk regisseert onder meer Esmée Dekker, Chris Tates en Alfred van den Heuvel in deze grootse en uitbundig aangeklede productie, met klassiekers als ‘Als het effe kan’, ‘Kom terug en dans met mij’ en natuurlijk ‘Het Spaanse graan’.

  "Esmée Dekker is een charmante Eliza, die liedjes als Kom terug en dans met mij en Het Spaanse graan vol overtuiging brengt." (Telegraaf ★★★★)

  “Zowel op scèneniveau als in de muziek is My Fair Lady een vrolijke afwisseling van ensemblestukken, dialogen en duetten, en (meer spaarzaam) solistisch werk.” (Theaterkrant ★★★★)

  “Die humor zit niet alleen doorgevoerd in het aanstekelijke spel, maar ook in de steeds verrassende choreografie (Chiara Re) en de uitbundige kostumering (Arno Bremers). Zelfs de snedige vertaling van Seth Gaaikema uit 1960 staat (enigszins afgestoft weliswaar) nog als een huis.” (Theaterkrant ★★★★)

  "Een zeer sterk ensemble (...) Higgins lijkt Chris Tates op het lijf geschreven" (Theaterparadijs ★★★★★)

  “Esmée Dekker is een overtuigende Eliza, een robuuste doorzetter met een ver reikende zangstem.” (NRC ★★★)

  tekst: Alan Jay Lerner ∙ vertaling: Seth Gaaikema ∙ regie: Paul van Ewijk ∙ met: Esmée Dekker, Chris Tates, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer, Han Oldigs, Yoran de Bont e.a. ∙ muziek: Frederick Loewe ∙ choreografie: Chiara Re

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties