Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

woensdag 24-01-2018

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Theatercollege, Special

Kaarten

Vriend: € 24,00
Regulier: € 26,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Femke Halsema Een vrij land (werktitel)

Femke Halsema

 • Een vrij land (werktitel)

  Meeslepend theatercollege over de uitdagingen van ons veelkleurige land

  Nederland is een land op drift, een onzekere natie. Als we de pessimisten mogen geloven, wordt onze nationale identiteit bedreigd door moslims, Europa en linkse ‘Gutmenschen’. Klopt dat? Nee, zegt Femke Halsema. In een meeslepend college vraagt zij zich af: wie zijn wij? Hebben wij reden om trots te zijn op ons land? Is er zoiets als een Nederlandse cultuur?

  Van Spinoza tot Paul Verhoeven, van de homobeweging in de jaren zeventig tot het ‘koekje’ van Maxima, van de Bijlmer tot de buitenwijken van Enschede waar ze zelf opgroeide. Met foto’s, video- en muziekfragmenten toont Halsema een veelkleurig beeld van het moderne Nederland en de uitdagingen waarvoor wij staan.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties