Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 23-02-2018

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 26,00
Regulier: € 28,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a. Mooi weer vandaag

Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a.

 • Mooi weer vandaag

  Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a. - Mooi weer vandaag

  Tragikomedie door vier fantastische acteurs

  Mooi weer vandaag van David Storey begint met alledaags gebabbel tussen twee mannen, Max en Arnold. Ze zitten ogenschijnlijk in een park en hun gesprek stokt voortdurend. Pas als de mannen de vrouwelijke patiënten Greta en Cathrien ontmoeten, wordt langzaam duidelijk dat ze zich op het terras van een psychiatrische kliniek bevinden. Maar zijn ze hier vrijwillig?

  Acteur Bram van der Vlugt is een groot liefhebber van deze tragikomedie en zijn grote wens om dit stuk op het toneel te brengen, komt nu uit.

  tekst: David Storey ∙ regie: Bruun Kuijt spel: Bram van der Vlugt, Nettie Blanken, Bart Klever en Malou Gorter

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. 

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograag, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.  Advertenties