Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 23-02-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:35 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 26,00
Regulier: 28,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a. Mooi weer vandaag
 • Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a. Mooi weer vandaag
 • Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a. Mooi weer vandaag
 • Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a. Mooi weer vandaag

Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a.

 • Mooi weer vandaag

  Tragikomedie door vier fantastische acteurs

  In de tragikomedie Mooi weer vandaag van David Storey volgen we de gesprekken tussen vier mensen. Hun gesprekken gaan veelal over het weer en stokken voortdurend. Langzaamaan wordt duidelijk dat er met alle vier iets aan de hand is.

  Bram van der Vlugt is een groot liefhebber van deze toneelklassieker. Het is al jaren zijn wens om dit stuk op het toneel te brengen. Van der Vlugt: ‘Wat dit toneelstuk voor mij zo aantrekkelijk maakt, is dat het op een poëtische en dramatische manier heel gewone tekortkomingen van de menselijke omgang laat zien. Het is geestig en ontroerend. De lach om dingen die eigenlijk té erg zijn, is uiteindelijk een lach van herkenning.

  Een tragikomedie gespeeld door fantastische acteurs.

  "Van der Vlugt beheerst feilloos het flardsgewijze taalgebruik." (NRC ★★★★)
  "Gewoon genieten van de acteurs die indrukwekkend precisiewerk leveren in een stuk dat voortdurend meandert tussen pijnlijk schrijnend en subtiel amusant.’ (De Telegraaf ★★★★)
  "Dat alles wordt lichtvoetig en droogkomisch gespeeld: absurdisme light' (Theaterkrant ★★★★)
  ‘"Fraai drama met ouderwets goed spel (…) en er valt ook veel te lachen.' ‘Uiteindelijk gaat Mooi weer vandaag over tekortkomingen in menselijk contact en de tragiek van het ouder worden. De kracht zit hem in de spiegel die wordt voorgehouden." (Trouw ★★★★)


  tekst: David Storey ∙ regie: Bruun Kuijt spel: Bram van der Vlugt, Nettie Blanken, Bart Klever en Malou Gorter

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. 

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograag, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.  Advertenties