Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

donderdag 21-12-2017

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 17,00
Regulier: € 19,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Noord Nederlands Toneel dood en zo

Noord Nederlands Toneel

 • dood en zo

  Noord Nederlands Toneel - dood en zo

  Intieme, persoonlijke voorstelling op het scherpst van de zeis

  Annemarie Prins (84) en Eva Duijvestein (40) brengen een intieme, persoonlijke voorstelling waarin doodgaan wordt ontleed in even smartelijke als schaamteloos grappige taferelen. Prins en Duijvestein startten hun samenwerking uit onvrede over het publieke debat over sterven.

  Met de aardse, beeldende tekst die Sophie Kassies maakte, geven zij vorm aan hun angsten, wensen en lusten. Op het toneel resoneert de vriendschap tussen de actrices mee. Het leeftijdsverschil is steeds zichtbaar, de waarschijnlijkheid van het verlies evenzeer.

  idee en performance: Annemarie Prins en Eva Duijvestein ∙ tekst: Sophie Kassies regie: Hendrik Aerts ∙ muziek: Dionys Breukers en Bart Rijnink

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties