Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Datum

zaterdag 21-10-2017

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

Vriend: € 17,50
Regulier: € 19,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Mugmetdegoudentand Gidsland

Mugmetdegoudentand

 • Gidsland

  Mugmetdegoudentand - Gidsland

  Over een land dat de weg wijst als er geen wolkje aan de lucht is

  Het kabinet is op een geheime locatie bijeen voor crisisoverleg over een menswaardig asielbeleid. Een jonge, bevlogen presentatrice wil groen licht van de omroep krijgen voor een nieuw, journalistiek programma. De bewoonster van een door de aardbevingen getroffen boerderij in Groningen vecht voor een schadevergoeding.

  Een maand later treffen de drie elkaar in een live talkshow op televisie. De belangen, frustraties en wensen van de gasten botsen frontaal. Terwijl het hele land zich voor de buis verzamelt, storten ze hun hart uit in een uitzending die niemand had voorzien.

  Mugmetdegoudentand, schrijver Nathan Vecht en regisseur Lineke Rijxman maken na het veelgeprezen Kunsthart een nieuwe actuele komedie over de Nederlandse identiteit. Over polderaars, opportunisten en idealisten. Over een land dat de weg wijst als er geen wolkje aan de lucht is. Maar hoe gedragen we ons als er wel iets op het spel staat?

  “Een hilarische, puntige en bij vlagen briljante tekst.” (Het Parool over Kunsthart ★★★★)  

  regie: Lineke Rijxman ∙ spel: Guy Clemens, Anniek Pheifer, Xander van Vledder en Ilke Paddenburg ∙ tekst: Nathan Vecht ∙ scriptontwikkeling: Joan Nederlof, Lineke Rijxman en Nathan Vecht ∙ toneelbeeld: Christiaan Klasema ∙ kostuums: Arien de Vries ∙ affichefoto: Ellis Faas

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties