Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zondag --

Aanvang

uur

Eindtijd

uur

Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Sara Kroos Zonder verdoving

Sara Kroos

 • Zonder verdoving

  Pijn van het lachen, zonder verdoving

  Sara Kroos is snoeihard, poeslief maar bovenal schaamteloos grappig. Alle hoeken van de kamer krijg je te zien. En dan ook nog Zonder verdoving. Wat ben je zonder je werk, je gezin, je middelen, je bedachte veiligheden, het sussen en het wegstoppen? Rauw, onveilig, maar wakker. Dat is Kroos. In de regen zonder jas. Dicht op het vuur.

  Na een uitverkochte Doorgefokt afgelopen seizoen is Kroos terug in Tiel. En de nieuwe Kroos gaat pijn doen, maar vooral van het lachen.

  “Het ene moment snoeihard en bot, om het daarna te compenseren met warmte en mededogen. Alles wordt geserveerd met een verpletterende humor.” (de Volkskrant ★★★★ over vorige show ‘Doorgefokt’)

  "Indrukwekkend" (NRC ★★★★)

  "Een van de indrukwekkendste cabaretprogramma’s in tijden..." (Theaterkrant  ★★★★★)

  regie: Jessica Borst ∙ muzikanten: Rutger Hoorn en Nathaniël van Veenen

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties