Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

dinsdag 19-12-2017

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Dans

Kaarten

Vriend: € 28,00
Regulier: € 30,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Scapino Ballet Rotterdam Scala
 • Scapino Ballet Rotterdam Scala
 • Scapino Ballet Rotterdam Scala
 • Scapino Ballet Rotterdam Scala
 • Scapino Ballet Rotterdam Scala

Scapino Ballet Rotterdam

 • Scala

  Scapino Ballet Rotterdam - Scala

  Spannend vervolg op de baroksensatie Pearl

  Choreograaf Ed Wubbe creëert opnieuw een dansdrama in de extravagante sfeer van de barok. Met theatrale dans op hoog niveau en begeleid door live uitgevoerde virtuoze muziek gaat Scala over romantiek, pracht en praal, verleiding en decadentie. Achter alle uiterlijke schoonheid doemt een duistere wereld van intriges en verval op.

  Tien musici van Combattimento en twee operazangers laten de dansers schitteren op aria’s en vioolconcerten van onder meer Vivaldi en Händel. Samen met de imposante kostuums krijgt Scala een operateske enscenering.

  “Dans op topniveau. De scherpe aanzetten en alerte accenten van de Combattimento musici blazen adem door Vivaldi’s vioolconcerten en lijken alle rokken op te tillen.” (de Volkskrant over ‘Pearl’ ★★★★)

  choreografie: Ed Wubbe ∙ composities: Vivaldi, Händel en Van Wassenaar uitvoering: Combattimento

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. 

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograag, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.  Advertenties